Gå til indholdet

Uddannelse

Uanset om du er lærer eller studerende, er RoomSketcher en fantastisk app, som uddannelsessteder kan bruge til at lave plantegninger og boligdesign. Det bedste af det hele - du behøver ikke at være teknisk kyndig for at få imponerende resultater.

Stian Abrahamsen lærer

"Det, jeg godt kan lide ved RoomSketcher, er, at det er et meget intuitivt og nemt program at bruge med masser af muligheder. Mine elever elskede programmet primært på grund af brugervenligheden og alle de kreative muligheder."

Stian Abrahamsen

Kunst & håndværkslærer, Norge

3D Plantegning for energi inspektører

Lav et rum eller et helt hjem

Mangler du et nemt værktøj til at planlægge indretningen af en ejendom eller et hus? Brug RoomSketcher-appen til at lave hele dit layout og design. Beslut dig for møbler, farver og materialer, og hvor du skal placere vinduer og døre. Afprøv dine ideer, og find den bedste indretning til dit rum eller af dine møbler.

Interiørdesigntrends 80'er-indretning

Opret et koncept til dit indretningsdesign

Med RoomSketcher er det nemt at skabe imponerende rumdesign med blændende 3D-visuals. Eksperimenter med farver, tapeter og møbler for at skabe din egen unikke stemning. Vis dine indretningskoncepter frem, og lav fantastiske projektpræsentationer med et enkelt klik.

Standard Vejledning farvede rum Standard 2D Plantegning

Lav plantegninger for at finde frem til den bedste indretning

Leg med forskellige placeringer af dine møbler for at finde og foreslå optimale løsninger. Lav forskellige alternativer og fremlæg mulighederne for potentielle kunder. Med RoomSketcher er det nemt at dele og visualisere dine projekter med plantegninger i 2D og 3D, 3D-fotos og mere.

Zen badeværelse ide

Afprøv designforslag

RoomSketcher er det ultimative værktøj til at skabe og præsentere designforslag. Det er hurtigt og nemt at tegne din plantegning, designe din vision og foretage ændringer undervejs. Med det store produktbibliotek er mulighederne uendelige. Perfekt til at opbygge dit portfolio eller til elevpræsentationer.

RoomSketcher Live 3D overflyvnings funktion

Visualiser dit projekt i 3D

Tegn i 2D og visualiser i imponerende 3D. 3D-visualiseringen gør dig i stand til tydeligt at visualisere dine designs, mens du tegner samtidig med, at den er den perfekte måde at præsentere de færdige resultater på. RoomSketcher er så let at bruge, at hele klassen kan bruge app’en og få ensartede fantastiske resultater.

Tilpas dine plantegninger transparent

Uddan studerende i indretningsdesign

Det kan være udfordrende at sætte sig ind i indretningsdesign. Med RoomSketcher har læreren et fantastisk værktøj ved hånden, som eleverne elsker at bruge.

Klar til at prøve RoomSketcher?