RoomSketcher

Indretningsprogram

  • Ideelt til ombygningsprojekter
  • Ideelt når man flytter
  • Ideelt når du ønsker at bygge drømmehuset

Boligindretningsprogrammer, boligindretningsværktøjer, space planners og plantegningsværktøjer har mange fordele, når du skal i gang med at lave store ændringer i dine omgivelser. Det kan være at flytte, bygge et nyt hus, renovere et enkelt værelse eller hele huset. Når du bruger et værktøj, kan du bedre planlægge de forestående ændringer, og du kan spare både tid og penge i processen, da værktøjerne sætter dig i stand til virkelig at planlægge og synliggøre dine idéer og opdage de problemer, der kan opstå.

Så hvad skal du være opmærksom på?

Gratis vs betalt

Der findes mange gode gratisprogrammer, men oftest har disse programmer en begrænsning, så tjek dette inden du begynder at indrette. Det kan bedst svare sig at tjekke hvilke funktioner, der er inkluderet i gratisversionen, og hvilke funktioner du skal betale for at få adgang til.

Med RoomSketcher kan du gratis begynde at anvende programmet og derefter vælge, om du senere ønsker at opgradere til den betalte version, hvis du skulle få behov for den. Når du vælger at opgradere, kan du beholde alle dine projekter og omgående få adgang til de betalte funktioner.

Online vs offline værktøjer

Visse boligindretningsværktøjer findes udelukkende online, og andre kan bruges “offline”, hvilket dog kræver, at du downloader programmet (der findes også papirbaserede værktøjer, hvor du fysisk skal klippe / skære figurer ud og flytte dem rundt på et stykke karton). Online værktøjer kræver, at du er forbundet til internettet for at få adgang til dine projekter. Dine projekter er som oftest hosted på en server, og de kan derfor hentes frem overalt både hjemme, på arbejdspladsen eller på en mobil enhed. Online værktøjer tilbyder som oftest gratis opgraderinger. Offline værktøjer kræver, at brugeren downloader et program, og at programmet forbliver på den enhed, som den blev downloadet til – enten det var til computeren på kontoret eller hjemmecomputeren. Sædvanligvis skal der betales for opgraderinger, eller også skal softwaren downloades igen.

PC eller Mac

Visse boligindretningsprogrammer kan kun anvendes på en PC eller på en Mac, mens andre programmer kan anvendes på begge. Husk at undersøge dette, inden du køber software.

Internetbrowsere

Det er ikke alle boligindretningsprogrammer, der virker i alle browsere. Undersøg derfor din browsers kompatibilitet inden du køber et program, der måske ikke arbejder sammen med din favoritbrowser.

Hvordan det virker

Lav en plantegning
Du kan enten tegne plantegninger selv eller bestille din plantegninger igennem RoomSketcher Tegneservice. Den enkle træk og slip interface gør det nemt at tegne og redigere dine plantegninger.
Indret og dekorere
Tilføj gulv, væg og loft materialer. Find gode finish muligheder, match mal farver eller lav din egen. Derefter oplyse din grundplan. Vælg mellem tusindvis af mærker og generiske produkter! Opret forskellige layouts og design muligheder for at gennemgå og sammenligne.
Visualiser i 3D!
Opret nemt 3D Billeder, 360 Visninger og se dit design i Live 3D – visualisering af dine indretningsdesign ideer i 3D kunne ikke være nemmere. Tilføj 3D-visualisering til dine indretningstjenester og hjælpe kunder med at se din vision – det er så nemt!

Kom i gang uden risiko!

Du får adgang til mange af vores funktioner, uden at bruge en krone. Opgrader for at få flere funktioner – der er så nemt!

RoomSketcher-Bathroom-Design-Minimalist-Sink-Vanity-Natural-Stone-Wood
RoomSketcher-Interior-Design-Bottom-Gallery-Bottom-Middle-800x600
RoomSketcher-Interior-Design-Bottom-Gallery-Bottom-Right

RoomSketcher is proud to be an Industry Partner of the American Society of Interior Designers, sharing their commitment to promote and support best practices in the design industry by providing the most innovative, accessible and affordable online 2D & 3D floor plans and design tools available.

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

Ressourser

Bolig

Professionel Brug

Firma