RoomSketcher

Ejendomsmæglere

Vi er meget glade for at få plantegninger leveret fra RoomSketcher. Boligkøberne kan rigtigt godt lide 3D plantegningerne, da det giver dem en rigtig god fornemmelse af rumstørrelse og møbleringsmuligheder. Derudover sparer vi mæglere tid, da det er let selv at lave små tilpasninger.

Michael Calundan, ejendomsmægler, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan

Calundan - Michael

RoomSketcher-tilbud

Er du ejendomsmægler? Væk interesse hos køberne, og adskil dig fra dine konkurrenter med professionelle plantegninger i 2D og 3D.

  • Lav plantegninger af høj kvalitet og Live 3D-visninger
  • Tegn selv ved hjælp af app’en eller lad os tegne for dig
  • Perfekt til dine præsentationer eller boligannoncer

Lav imponerende præsentationer af annoncerede boliger

Med RoomSketcher kan du lave professionelle boligpræsentationer – hurtigt, enkelt og billigt.

RoomSketchers 2D- og 3D-plantegninger er i høj opløsning og egner sig til både tryk og webpublicering. Lav møblerede eller umøblerede løsninger med vigtige detaljer som angivelse af mål, navn på rummet og størrelse. Med flere forskellige formater at vælge imellem og tilpassede funktioner kan du lave professionelle plantegninger af høj kvalitet til dine boligannoncer.

Hvorfor er RoomSketcher velegnet for ejendomsmæglere?

Høj kvalitet til både tryk og online

En plantegning er en illustration, ofte i målestoksforhold, som giver et organiseret overblik over forholdet mellem rum, areal og andre fysiske forhold på boligens forskellige etager.
RoomSketcher er en plantegningsekspert, som fokuserer på en enkel brugeroplevelse, hurtig levering og høj kvalitet.


Læs mere →

Høj kvalitet til både tryk og online

Hurtig levering

Tusindvis af ejendomsmæglere og fotografer bestiller plantegninger via RoomSketcher. Vi ved, hvor meget vores kunder værdsætter hurtig levering samt et godt resultat. Derfor har vi udviklet en effektiv proces til at kunne levere højkvalitets plantegninger i 2D og 3D på kort tid.


Læs mere →

Hurtig levering

Lav dine egne ændringer

Nogle gange har du måske brug for at kunne lave ændringer på en plantegning i sidste øjeblik. Det er nemt med RoomSketcher! Åben plantegningen i RoomSketcher App og lav blot de ændringer du ønsker!


Læs mere →

Lav dine egne ændringer

Tilgængelig på alle platforme

Altid på farten? Ikke noget problem – dine plantegningsprojekter er tilgængelige fra hvilken som helst enhed når som helst. Via den mobilbaserede løsning kan du tilgå plantegningen både fra din telefon og tablet uden at have gemt filerne lokalt.


Læs mere →

Tilgængelig på alle platforme

Din egen plantegningsprofil

De mest succesfulde ejendomsmæglere ved, at branding er vigtigt. Hvorfor ikke udvide den professionalisme til dine plantegningers visuelle udtryk med en tilpasset plantegningsprofil?


Læs mere →

Din egen plantegningsprofil

Alternative plantegninger

Sælger du boliger med store potentialer og har brug for en alternativ plantegning til at inspirere potentielle købere? Tilføj eller fjern vægge med få klik med RoomSketcher App, og din alternative plantegning er tilgængelig i 2D og 3D med det samme.


Læs mere →

Alternative plantegninger

Plantegningsarkiv

Med dit plantegningsarkiv på RoomSketcher har du alle dine plantegninger sikkert gemt ét sted. Næste gang du skal sælge samme ejendom, kan du blot søge i arkivet for at anvende plantegningen.


Læs mere →

Plantegningsarkiv

Detta får du med RoomSketcher:

Arbejder du hos en ejendomsmægler?

Kontakt vores plantegningseksperter for at snakke om den bedste løsning for dig. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

” RoomSketcher er en fin virksomhed at arbejde sammen med, og vi kan stærkt anbefale dem. ”
Dean Perkins, salgschef hos Marcus Anthony Estates, London

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Ressourser

Ejendom til salg

Interiør

Renovering

ROOMSKETCHER