Gå til indholdet

Idéer til indretningsdesign

Planlæg og visualiser nemt dine indretningsdesignidéer med RoomSketcher. Lav din plantegning, møblér og dekorer, og visualiser derefter i 3D. Prøv forskellige designideer, og planlæg dit hjem uden at bevæge en muskel.

indretningsdesign ideer opholdsrum møbler layout

Vær kreativ med dine vinduespartier

Fladskærms-tv'et er en vidunderlig tilføjelse til vores hjem, men de er en udfordring, hvis rummet ikke har nogen vægplads. En løsning er at være kreativ med dit vindueslayout. I dette boligdesign blev den nederste del af midtervinduet fjernet for at skabe de perfekte rammer for tv'et – uden at gå på kompromis med naturligt lys eller rummets indretning.

indretningsdesign ideer åbent opholdsrum

Tilføj en rumdeler

Et åbent opholdsrum kan have sine fordele – fantastisk lys og en følelse af rummelighed. Men selv et åbent boligareal har brug for lidt organisering for at fungere godt. Lav en simpel og let rumdeler med en åben reol. Du kan bruge høje enheder eller lave enheder, begge vil definere rummet uden at få dit boligareal til at føles mindre. Reolen vil også give god opbevaringsplads. Placer større opbevaringsgenstande i bunden af reolen og lette genstande ovenover for at bevare den åbne fornemmelse.

Mintgrøn køkken design

Anvend en Ø

En køkkenø er en smart måde at skabe en opdeling mellem dit køkken og spisepladserne uden at lukke dit køkken af. Dette forslag til indretningsdesign fungerer godt til både spisekøkkener og køkken-alrum. Du vil udvide dit køkken og få ekstra opbevaring og bordpladeplads også. Forlæng bordpladen på rumsiden, og tilføj nogle siddepladser for at gøre det til en indbydende og sjov tilføjelse til dit hjem.

indretningsdesign ideer spisekøkken rød pendel lys bænk siddepladser

Tilbehør med farve på

Pust lidt liv i rummet med farverige accenter. Et sæt sjove, røde pendellamper har været inspiration for farveskemaet i dette hyggelige spisekøkken. Når du tilsætter tilbehør med farve i din indretning, handler det om proportioner. Vælg en farve for at sætte et farvetema. Tilføj derefter mønster- og accentfarver i mindre doser. I dette design er farvetemaet rødt, og accenten er det stribede stof på bænken.

indretningsdesign ideer walk in opbevaringsskab skråt loft

Udnyt plads, du ikke bruger

Har du en uudnyttet plads? Et værelse med et udhæng eller skråt loft kan være et perfekt sted at tilføje opbevaring. I dette design skabte vi et walk-in closet ved at montere åbne hylder og lave reoler i rummet. Anvend matchende kasser og kurve til at organisere løse genstande, og tilføj en bænk i midten til nogle siddepladser og et sted at sætte tingene fra dig.

indretningsdesign trends grøn sofa vægge

Prøv en mørk vægfarve

Prøv en mørk vægfarve for en markant opdatering af rummet. Mørke vægge skaber en intim og indbydende følelse i et rum. De er gode til stuer, biblioteker, spisestuer og soveværelser. Når du bruger en mørk farve på væggene, skal du holde gulvoverfladen lysere.

indretning ideer stue design bladtryk tapet hjem indretning

Prikken over i’et med tapet

Tapet er en fantastisk måde at gøre et rum mere interessant på. Du skal dog være forsigtig med, hvordan du gør det - for meget mønster eller farve kan være distraherende. Vælger du dristige mønstre, kan du overveje kun at tilføje det til en væg for at give dit værelse energi, uden at det bliver for meget. I dette rum brugte vi et bladgrønt tapet og et matchende tæppe til at binde det hele sammen.

Inspireret?

Tag et kig på flere ideer til boligdesign nedenfor.

Klar til at prøve RoomSketcher?