Gå til indholdet

Renovering af badeværelset

Med RoomSketcher er det nemt at planlægge og visualisere din badeværelsesrenovering. Prøv forskellige layouts og designideer. Let at oprette professionelle plantegninger og imponerende 3D-billeder.

Virginie Chaventon interiørdesigner

RoomSketcher er nem at bruge, og du kan tilføje en masse fine møbler til dine plantegninger! Det er bare perfekt.

Virginie Chaventon

Indretningsarkitekt, Décoration Partition

Badeværelsesplanlægger blå

Planlæg renoveringen af badeværelset med RoomSketcher

Uanset om du planlægger en komplet badeværelsesombygning eller bare ønsker at opdatere badeværelsets design, kan et planlægningsværktøj til badeværelser som RoomSketcher App hjælpe med, at du undgår dyre fejl. Afprøv designideer online, og opret forskellige layoutmuligheder for at se, hvad der fungerer - før du køber materialer eller ansætter entreprenører

Badeværelse Separat toilet 2D beplantning

Færdiggør layoutindstillinger, og opret komplette planer med mål og detaljer

Laver du en fuld renovering eller en mindre badeværelsesombygning? Uanset hvad er en god planløsning komplet med mål afgørende. Afprøv forskellige layoutmuligheder, og få tiltro til din endelige plan. Har du plads til et badekar, eller vil et brusebad fungere bedre? Eller skal du vælge en kombination? Omarranger møbler og inventar, og opret flere muligheder, før du beslutter dig. Når du har besluttet dig, skal du udskrive en detaljeret 2D-plantegning komplet med de vigtigste oplysninger.

Tropisk brusebad 3D Foto

Opret en visuel handlingsplan med detaljerede 3D-fotos

Gør det nemt for alle dine interessenter at forstå badeværelsets design. Det være sig din partner, kunde eller entreprenør. Når du har landet et design, skal du sikre dig, at det endelige resultat lever op til planen. Opret virtuelle 3D-billeder, der viser badeværelsesdetaljer som placering af inventar, tilbehør og andre detaljer. Du behøver ikke længere bekymre dig om, at entreprenøren misforstår, hvilken vej fliserne skal ligge - du har 3D-fotos, der viser det.


Favoritfunktioner til renovering af badeværelset

RoomSketcher er fyldt med professionelle funktioner, der er udviklet specielt til professionelle inden for renovering af badeværelset. Her er nogle af vores kunders favoritter:

Klar til at prøve RoomSketcher?