Gå til indholdet

Renovering af køkkenet

Med RoomSketcher er det nemt at planlægge og visualisere din køkkenrenovering. Prøv forskellige layouts og designideer. Let at oprette professionelle plantegninger og imponerende 3D-billeder.

Antonella Nuredini, Indretningsarkitekt, USA

RoomSketcher er et fantastisk og brugervenligt værktøj til indretningsdesign.

Antonella Nuredini

Indretningsarkitekt, USA

Planlæg dit køkken med RoomSketcher-appen

Spar tid og penge med et billigt planlægningsværktøj til køkkenet

Planlægning er nøglen til ethvert køkkenrenoveringsprojekt. I forbindelse både små eller store ombygninger hjælper RoomSketcher dig med at gøre præcis dét - planlægge dit projekt, så du kan træffe kvalificerede beslutninger. Afprøv alle dine ideer i appen, og visualiser dem i imponerende 3D. Med et stort møbelbibliotek er der uendelige muligheder at udforske. Visualiser dem alle, land på det bedste resultat, og undgå dyre fejl. Planlægning med RoomSketcher sparer dit ombygningsprojekt tid og penge. Bedste del - det er så nemt at bruge, at alle kan gøre det.

Køkken arbejdstrekant

Let at prøve forskellige layouts for at maksimere din plads

Når man designer et køkken, er der mange ting at overveje, når det kommer til funktion, men også de mange designmuligheder. Skal du gå efter en halvø eller en køkkenø? Måske er der plads til en spiseplads. For at maksimere din plads og opbevaring er planlægning afgørende. Med RoomSketcher kan du prøve alle disse ideer og meget mere. At se alle mulighederne i 3D eller på en plantegning er den bedste måde at sikre, at du har valgt det optimale layout. Visualiser dine ideer i RoomSketcher-app’en og træf gode beslutninger med ro i maven.

Planlægning af halvøkøkken

Opret en visuel handlingsplan med detaljerede 3D-fotos

Gør det nemt for alle dine interessenter at forstå køkkendesignet. Det være sig din partner, kunde eller entreprenør. Når du er landet på et design, kan du sikre dig, at det endelige resultat lever op til planen. Opret virtuelle 3D-billeder, der viser køkkendetaljer som placering af inventar, tilbehør og andre detaljer. Du behøver ikke længere bekymre dig om, at entreprenøren misforstår, hvilken vej fliserne skal ligge – du har 3D-billederne, der viser det.


Foretrukne funktioner til renovering af køkkenet

RoomSketcher er fyldt med professionelle funktioner, der er udviklet specielt til professionel renovering af køkkenet. Her er nogle af vores kunders favoritter:

Klar til at prøve RoomSketcher?