Gå til indholdet

Tegneprogram - effektiv app til plantegninger og design

Brugervenlig plantegningssoftware. Lav plantegninger på få minutter. Design professionelle plantegninger i 2D og 3D, der passer perfekt til boligannoncer og indretningsprojekter i hjemmet. 

Ulrich Cimolino

Godt værktøj til alle – selv ved ingen eller kun lidt kendskab til at lave plantegninger.

Ulrich Cimolino

Husejer, Tyskland

Enkelt plantegningssoftware

4 trin til at lave plantegninger med RoomSketcher


Tegne plantegning på Mac og iPad

Trin 1: Tegn plantegningen

Download RoomSketcher App og begynd at lave din første plantegning med det samme. Der er ikke brug for hverken oplæring eller tekniske evner.are needed.

  • Tegn fra bunden på en computer eller tablet 
  • Begynd med en skabelon for ét rum og udvid undervejs
  • Let at tilføje de præcise vægmål mens du tegner

Vil du ikke tegne selv? Ikke noget problem. Send os en eksisterende teknisk tegning eller skitse af din grundplan og lad os tegne den for dig. Brug vores plantegningssoftware til at redigere og foretage ændringer når du får den tilbage fra os næste hverdag. 

RoomSketcher indeholder rigtige produkter

Trin 2: Tilføj inventar og møbler

Bare klik for at tilføje døre, vinduer og trapper. Nemt at ændre størrelsen på de forskellige elementer ved at trække i dem eller indtaste nøjagtige mål. Masser af forskellige stilarter at vælge imellem, lige fra franske døre til sidehængte vinduer og fra U-formede trapper til trapper med reposer.

Fortsæt derefter med at tilføje dine møbler. Vores plantegningsprogram har mere end 10.000 genstande og materialer i vores omfattende produktbibliotek. Hold det simpelt til boligannoncer, eller lav matchende interiør for mere detaljerede og personlige planer.

Tegn 2D 3D-plantegninger

Trin 3: Lav professionelle plantegninger

Klik til sidst for at generere dine 2D- og 3D-plantegninger. Udskriv eller download dine plantegninger i målestoksforhold i flere formater såsom JPG, PNG og PDF. Perfekt til trykte brochurer og oversigter på hjemmesiden. Download og send via e-mail til venner og kunder.

Hvis du har brug for at lave en ændring, er det ikke noget problem. Dine plantegninger er nemme at redigere ved hjælp af vores plantegningssoftware. Bare åbn dit projekt, foretag din ændring og opdater dine plantegninger med et klik på en knap. Så nemt er det!

2D-grundplan med have og blå vægge

Trin 4: Få imponerende visualiseringer i 3D – så meget mere end blot et plantegningsprogram

Mens du tegner, laver softwaren sideløbende en 3D-model. Gå rundt i plantegningen i Live 3D og forevig interiøret med flotte virtuelle 3D-billeder og 360 graders visninger.

Avancerede gengivelser er tilgængelige ved et klik på en knap.

Med RoomSketcher får du ikke kun en nem måde at skabe dine plantegninger på. Du får også adgang til kraftfulde 3D-visualiseringsfunktioner, der hjælper dig med at designe den perfekte plantegning.

Effektiv plantegnings-app

Ingen tekniske tegnefærdigheder påkrævet. Spækket med professionelle funktioner. Opret husplaner, kontorplaner, rumindretninger og meget mere. Elsket af private og professionelle brugere over hele verden.


Ofte stillede spørgsmål


RoomSketcher plantegning eksempler

Ethvert projekt - stort eller lille, privat eller erhvervsmæssigt. Med denne enkle software for plantegning kan du designe alt fra åbne planløsninger til et hjem til en eksklusiv restaurantplan.

Klar til at prøve RoomSketcher?