RoomSketcher

Boligindretning

Vil du lave om der hjemme? Med RoomSketcher er det enkelt at projektere og visualisere dine indretningsidéer online.

RoomSketcher Boligindretning
  • Planlæg din indretning
  • Test og afprøv forskellige designidéer
  • Lav din plantegning, møblér samt dekorer og visualiser derefter i 3D

” RoomSketcher er et let anvendeligt værktøj til alle indretningsdesignere, som vil tilbyde sine kunder et billede af boligen i 2D eller 3D. ”
Susan Orpin, indretningsdesigner

Lav lækre interiørdesigns

Med vores topmoderne designværktøj kan du hurtigt og enkelt skitsere et rum eller projekt. Du kan også vælge at lade vores tegneservice lave plantegningen for dig. Vælg mellem tusindvis af produkter samt materialer og anvend den praktiske træk-og-slipfunktion til at tilføje møbler og materialer i plantegningen.

Indretningsideer

Har du brug for inspiration til at designe et rum, give det et nyt udseende eller bare planlægge indretningen af et helt hjem? Nedenfor finder du nogle af vores bedste indretningsidéer. Et tapet, bagvæg i en fin farve eller nogle farvede detaljer kan være alt, du behøver for at give dit hjem et nyt udseende.

Vov at stikke ud

Vær lidt vovet, og prøv et møbel i en farve, som stikker ud og bryder med den øvrige indretning. Tilføj bagefter små detaljer i samme farve forskellige steder. I plantegningen nedenfor har vi valgt en klar rød sofa. Vi tilføjede bagefter røde detaljer i køkkenet, hvilket gav en ”rød tråd” gennem hele interiøret. På den måde virker indretningen gennemtænkt i stedet for tilfældig.

RoomSketcher-Interior-Design-Ideas-Statement-Furniture

Tilføj rumdelere

Åbne planløsninger har deres fordele – de giver en fornemmelse af lys og plads, men selv et åbent rum kan have brug for lidt planlægning for at være praktisk. En åben boghylde kan fungere fint som rumdeler. Overvej, om du vil have et højt møbel eller en lidt lavere, da det kan påvirke følelsen af åbenhed og lys i rummet. Placer større genstande længst nede på hylden og mindre genstande øverst for at bevare følelsen af åbenhed.

RoomSketcher-Home-Design-Ideas-Create-a-Room-Divider

Tilføj en kogeø

En kogeø er en smart måde at adskille køkken og spiseafdeling på uden at lukke køkkenet helt af. Du kan forlænge dit køkken og få ekstra opbevarings- og bordplads. Forlæng bordpladen på spisebordssiden og tilføj siddepladser, så det føles indbydende.

RoomSketcher-Home-Design-Ideas-Kitchen-Island

Tilføj lidt farve

Tilføj matchende puder, håndklæder eller et tæppe i glade farver. Det er både enkelt og billigt at få et rum til at se lidt mere levende ud. Vælg neutrale nuancer som beige eller gråt til dine hovedelementer, som for eksempel fliser, badeværelsesmøbler med mere. Giv lidt liv til det hele med farverige detaljer og genstande. Selv små elementer kan gøre en stor forskel. Det eneste, vi har gjort i dette værelse, er at tilføje et tæppe i en klar farve. Lyder den rummet op?

RoomSketcher-Interior-Design-Ideas-Accessorize-with-Color

Udnyt uudnyttede rum

Har du et rum i dit hjem, som du ikke bruger? Eksempelvis kan et værelse med skrå vægge være den perfekte plads til ekstra opbevaring. I eksemplet nedenfor har vi lavet et walk-in ved at udfylde et uudnyttet rum med hylder og lave bogkasser. Brug matchende skuffer og kurve til at organisere løse genstande og tilføj en bænk i midten som siddeplads og aflægningsplads.

RoomSketcher-Home-Design-Ideas-Walk-in-Storage-Closet-with-Sloped-Ceiling-Use-Space-Below-Stairs

Prøv en mørk vægfarve

Prøv en mørk vægfarve for at give rummet et lidt modigere udseende. Mørke vægge giver rummet en intim og indbydende stemning og passer særlig godt til opholdsrum, som for eksempel bibliotek, spisestue eller soveværelser. Når du bruger en mørk farve på væggene, er det en god idé med lyse gulve. Den dybe, blå vægfarve i vores eksempel fremhæver det mønstrede flisegulv. Du kan bruge det trick til at sætte fokus på et flot gulv eller tæppe. Tilføj gerne et spejl for at opfange lyset og give en fornemmelse af mere plads i rummet.

RoomSketcher-Home-Design-Ideas-Try-a-Dark-Wall-Color

Tapet

Det helt rigtige tapet på væggen kan gøre underværker for et rum! Hav dog med i tankerne, at for meget mønster eller farve kan være distraherende. Hvis du har valgt et tapet med et modigt mønster, kan du overveje kun at bruge den på en enkelt væg i stedet for hele rummet. I det her rum bruger vi et blåt blomstermønster og en matchende mørk vægfarve for at binde det hele sammen.

RoomSketcher-Home-Design-Ideas-Accent-with-Wallpaper

Disse indretningsideer er lavet med RoomSketcher. Du kan også bruge det til at planlægge og visualisere dine egne indretningsidéer!

Kom i gang – hurtigt og enkelt

Du kan afprøve en stor del af RoomSketchers funktioner inklusive app’en helt gratis. Hvis du får brug for flere funktioner, skal du blot opgradere – det er let og ligetil.

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Ressourser

Ejendom til salg

Interiør

Renovering

ROOMSKETCHER