RoomSketcher

Køb ny Bolig

Er du i færd med at købe et hjem? Uanset om du har købt et hjem og venter på at flytte ind, eller du designer dit drømmehjem – er RoomSketcher for dig.

Buying-a-Home
  • Købe et eksisterende hus
  • Købe et nyt boliganlægsprojekt
  • Købe feriebolig

” Jeg er ingen professionel designer eller arkitekt, men med RoomSketcher fik jeg let designe mit nye hjem. Den bedste del er, at jeg næsten kunne føle huset. Mange tak ”
Danish Khan, India

Visualisér dit nye hjem – hurtigt og let!

At købe et nyt hus er en stor beslutning og investering, uanset om det er et eksisterende hus, et hus der endnu ikke er bygget eller en feriebolig, og du ønsker at forsikre dig om, at du gør de rigtige valg. Med RoomSketcher er det nu muligt at prøvemøblere og visualisere boligen, inden du køber den. Du kan skitsere plantegningen ud fra ejendomsmæglerens kopi eller få en af RoomSketchers illustratorer til at lave plantegningen for dig. Derefter kan du møblere med tusindvis af rigtige møbler, tage fotografier og 3D Billeder for at visualisere hjemmet og derefter tage en virtuel 3D gennemgang for virkelig at opleve boligen. Du kan aldrig være helt sikker på, at du gør den rette investering, men med RoomSketcher kan du i det mindste være sikker på, at din elskede seng passer perfekt ind i det nye soveværelse.

RoomSketcher-3D-Floor-Plan-Profiles

Køb et hjem: Videresalg eller nyt hjem?

Hvis man køber et nyt hjem eller køber et hus, der allerede er bygget, er det rigtige valg for dig, et meget individuelt spørgsmål. Det afhænger af dine personlige præferencer, budget og prioriteter, som du f.eks. Sætter op om energieffektivitet, layout og design af huset. I det mindste er det også et spørgsmål om tilgængelighed af videresalgsboliger eller gratis pakker i det område, du ønsker at bygge eller købe et hjem.

Uanset, processen med planlægning, indretning og visualisering kan hjælpe dig med at finde ud af, om du føler dig tilfreds med den beslutning, du skal lave. For at købe et hjem, der er videresalg, kan det hjælpe dig med at planlægge og finde ud af, hvilke ændringer der skal gøres for at gøre huset tilpas til dine behov og stil. Når du foretrækker at opbygge et nyt hjem fra bunden, kan det hjælpe dig med at visualisere dine ideer, så du har et perfekt grundlag for at diskutere dit layout med en arkitekt.

RoomSketcher-Professional-Floor-Plans

Boligkøbere elsker levende 3D Plantegninger!

Når du køber et hjem, vil du personliggøre det og flytte ind så hurtigt som muligt. Nå nu kan du! Med Live 3D Plantegninger får du en interaktiv følelse for ejendommen, inden du selv har flyttet ind eller truffet beslutningen om at købe den. Tag en virtuel rundvisning i ejendommen og personliggør plantegningen online. Perfekt til planlægning af dit træk og eventuelle renoveringer, du måske vil gennemføre. Du kan nemt visualisere dit nye hjem ved hjælp af snapshots og 3D Billeder. Dette vil ikke reducere din ventetid teknisk, men vil helt sikkert hjælpe med at øge din forventning og udvide fornøjelsen at købe et hjem!

RoomSketcher-Live-3D-Floor-Plans

Lær mere

Kom i gang, risikofritt!

Du kan bruke mye av vår funksjonalitet, uten at det koster deg noe. Oppgrader når du har behov for ekstra funksjonalitet – så enkelt er det!

” Det er dejligt at kunne designe dit nye hjem før du flytter ind! ”
Anette Eliasson

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

Ressourser

Bolig

Professionel Brug

Firma