RoomSketcher

Lav ændringer selv

Nogle gange har du måske brug for at lave ændringer på en plantegning i sidste øjeblik. I den forbindelse er RoomSketcher App’en meget praktisk!

Lad os sige, at du opdagede, da du modtog din færdige plantegning, at det udgangspunkt, du havde sendt til Tegneservice, manglede nogle detaljer. Måske har du brug for at tilføje et vindue, fjerne en væg eller ændre rummets navn? Ikke noget problem, det kan du hurtigt selv ordne.

” RoomSketcher er intuitivt og let at anvende, du behøver ikke sætte dig ind i en masse vejledninger, før du begynder. ”
Bob Meldrum, Storbritannien

Let anvendelig app

I et sådant tilfælde er RoomSketcher App (til PC, Mac og tablet) det eneste redskab, du har brug for. Bare åben, den plantegning, du har bestilt i programmet og lav de ændringer, du ønsker. Du behøver ikke være en digital ninja for at lave justeringerne, app’en er udformet, så det er let for alle at arbejde med plantegninger.

Lav ændringer selv

Når du har lavet de ændringer, du ville, kan du downloade din færdige plantegning med det samme.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp med at redigere dine plantegninger, er vores eksperter hos kundeservice klar til at hjælpe dig.

Detta får du med RoomSketcher:

Arbejder du hos en ejendomsmægler?

Kontakt vores plantegningseksperter for at snakke om den bedste løsning for dig. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

” RoomSketcher er en fin virksomhed at samarbejde med, og vi anbefaler dem på det kraftigste. ”
Dean Perkins – salgschef for Marcus Anthony Estates, London

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Ressourser

Ejendom til salg

Interiør

Renovering

ROOMSKETCHER